Samsung reparatie delft

Samsung reparatie delft

Ik had een nieuwe samsung voor mijn vriendin gekocht voor haar verjaardag. Ik had er ook een hoesje bij gekocht en een extra scherm zodat de telefoon niet kapot zou kunnen vallen. Hierdoor vond ik de verzekering die mij door een van de medewerkers werd aangeboden overbodig. Ze was superblij met haar nieuwe telefoon omdat ze zelf het budget niet had om een nieuwe te kopen. Na een aantal weken liet ze haar telefoon vallen waardoor het extra scherm kapot was gegaan. Ze vond dit erg vervelend type waardoor ze het extra scherm er voor een dag had afgehaald. Dezelfde dag viel haar telefoon nog een keer waardoor haar scherm kapot was gegaan. Ik ging daarom op zoek naar Samsung reparatie delft. Na een tijdje op het internet te hebben gezocht op Samsung reparatie delft kwam ik uit op de website van Telgefixt.nl.

Websites vergeleken

Nadat ik een aantal websites met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Telgefixt mij het meest aan. Ze hanteren erg lage prijzen en ze repareren de telefoons met originele onderdelen. Je kan zelfs meekijken terwijl je telefoon gerepareerd wordt. ik besloot om een online afspraak te maken. De telefoon werd super snel gerepareerd door een vakkundige monteur tegen een scherpe prijs. Ik be dus super tevreden over Telgefixt.nl

Reacties zijn gesloten.